dissabte, 16 de juny del 2012

PERIODISTES ABDUÏTS!


1-IGNORANT  una noticia la norma és:  “posem-li CAOS i triomfarem”

2-FOCS, hem de parlar d’imbecil·litats :

-Enfocar la cendra portada pel vent en un balcó d’un poble  proper.
-Dir que els bomber estant suant per… !
-Que es tanta la fúria del foc que una guspira  a cremat el jersei de caixmir d’una dona... i ho ensenyen…el problema es que ensenyen aquell forat negre i petit ….

On són els periodistes? Tal vegada han estat abduïts i suplantats?

3-Perquè CRIDEN quan donen alguna noticia? No han de patir per nosaltres , bé tampoc ho fan, sinó no dirien tantes “paraules absurdes” . Si no els escoltem ja pujarem el so, no cal que cridin ells.

4-ESPORTS….futbol…(mateixes imatges, una vegada i una altre…i una altre… i una altre fins i tot ja sé la mida de calçotets que gasten cadascú dels jugadors... Déu meu...i continuen cridant!!!...Per cert? Hi ha més esports pel món?

5- TEMPS…s’ha convertit en un monòleg a l’estil “No-sé-sí-serà”.  No sé que coi ha dit ara del temps que farà demà , però si sé el que va fer l’any passat per aquestes dades i que tindrem núvols i tempestes d’aquí quatre dies....però potser que faci  tramuntana i aleshores desviï la nuvolada...Així plourà o no? I demà que ha dit?...uffffff

6-Ara, “LA GUINDA” és quan el periodista diu gràcies per haver-nos escoltat TORNAREM AMB MÉS NOTÍCIES a les.... però  no diu que:

-tornarem amb més notícies repetides i amb les mateixes paraules perquè no ho acabeu d’entendre bé del tot...